Boka lokal fönsterputsare i västerås 

Fönsterputs Västerås 

Söker du fönsterputsare i Västerås? Då har du kommit rätt! Boka proffsig fönsterputsning i Västerås!

Boka Fönsterputs i Västerås!

Hur mycket kostar fönsterputs i Västerås?

Fönsterputs i Västerås - professionell fönsterputsning 

Professionell Fönsterputsning i Västerås utförs av oss på Mälardalens Fönsterputs, enkelt, tryggt och ett snyggt resultat är att vänta!

Fönsterputs Västerås. Söker du fönsterputsare i Västerås har du kommit rätt. Vi har putsat fönster i många år och har erfarenhet av olika typer av fönster. Vi hjälper dig oavsett om du är privatkund eller företagskund. I Västerås blir vi anlitade för fönsterputsning av lägenheter, villor, radhus, skolor, förskolor och andra offentliga miljöer. Många tycker fönsterputsning är en uppgift som är tidskrävande och kanske inte så rolig, boka Mälardalens Fönsterputs i Västerås om du vill ha en prisvärd fönsterputstjänst och samtidigt tid över till det du uppskattar. 

Nöjd kund garanti

Vi har höga krav på resultatet vi levererar när vi putsar fönster hos våra kunder i Västerås. Vi strävar efter att vara Västerås och Mälardalens mest rekommenderade fönsterputsföretag med de nöjdaste kunderna. För att uppnå det målet krävs det lyhördhet och mycket god service. När vi utfört en fönsterputsningen så kontrollerar vi alltid det utförda arbetet tillsammans med kund. Skulle det vara något som du inte är nöjd med så åtgärdar vi detta. Det gäller även detaljer som upptäcks efter att vi varit hos er. Vi erbjuder oss att åtgärda dessa saker, givetvis utan extra kostnad. 

Din lokala fönsterputsare 

En lokal fönsterputsare i Västerås är det du får när du anlitar oss på Mälardalens Fönsterputs. Många kunder uppskattar att en och samma fönsterputsare återkommer, det är tryggt att veta vem som utför jobb i sitt hem eller på arbetsplatsen. Vi ser framemot att få hjälpa Västeråsare med sina smutsiga fönster.

Fasta priser på fönsterputs i Västerås

Vi lämnar normalt ett fast pris på det som önskas putsa. Det som avgör priset på er fönsterputsning är antal fönster, antal sidor och om det är spröjs osv. Fyll i vårt formulär med dessa uppgifter så svarar vi i vändande mail. Vi har bra priser på fönsterputs och tack vare Rut-avdraget får privatkunder 50% avdrag direkt på fakturan. 

Fakta om Västerås

En vanlig dag i Västerås vaknar 158 653 västeråsare i sina 79 355 bostäder. Efter frukost ger de sig iväg till sina 75 290 arbeten och drygt 32 000 elever går till sin förskola, grundskola eller gymnasium. Ungefär två par gifter sig under dagen, medan ett par beslutar sig för att gå skilda vägar. Fem nya västeråsare ser dagens ljus för första gången. Kommunens drygt 190 mil långa ledningssystem transporterar vatten, spill- och dagvatten. Dagligen levererar vattenverket 40 miljoner liter dricksvatten. Fem nya bostäder får bygglov under dagen och biblioteken har lånat ut 1 700 böcker. När solen går ner har 23 personer flyttat till kommunen och 19 har flyttat härifrån. Varje dag omsätter Västerås stad närmare 33 miljoner kronor, så när klockan passerar midnatt på nyårsnatten har Västerås stad omsatt 12 miljarder kronor under året. Faktan är hämtad från Västerås kommun.

Denna bild porträtterar en fönsterruta med intrikata spröjs som kan ses i den charmiga staden Västerås. Fönstret är en symbol för stadens karakteristiska arkitektur och dess historia. Det är känt för sin utmanande komplexitet och kräver extra skicklighet och omsorg att putsa. Oavsett om du är en privatkund eller företagsägare, kan du beställa professionell fönsterputsning i Västerås för att bevara stadens skönhet och historiska värde. Det är ett perfekt sätt att ta hand om ditt hem eller ditt företag samtidigt som du bevarar stadens kulturella arv.


Privatkund Västerås

Fönsterputs Privatkund Västerås. Bor du i Västerås och är riktigt trött på att putsa fönster? Har man inte vanan och de rätta redskapen kan det var en syssla som tar sin lilla stund och du har säkert viktigare saker att prioritera. I Västerås är en stor del av våra fönsterputskunder privatkunder. Vi putsar lägenheter, radhus och villor. Alla typ av uppdrag är viktiga för oss och inget jobb är för litet eller stort. 

Bilden visar ett imponerande företagskontor i Västerås, med stora, rena fönster som glänser i solen. Detta är resultatet av att ha bokat professionell fönsterputsning från Mälardalens Fönsterputs, ett pålitligt företag som värdesätter renlighet och kvalitet. Ett tydligt exempel på hur företag kan dra nytta av deras tjänster för att skapa en skinande arbetsmiljö.


Företagskund Västerås

Fönsterputs Företag / Brf:er Västerås. Företag i Västerås kan boka oss för hjälp med fönsterputsning. Vi putsar alla typer av företag,  kontor, hotell och bilhallar. Det är vanligt i Västerås stad att fönsterputsning beställs till förskolor, skolor och andra offentliga miljöer. Vi hjälper gärna företagare i Västerås med fönsterputsning till ett fast pris utan krångel.

Fönsterputs västerås

Boka fönsterputs i Västerås 

Bor du i Västerås och önskar boka professionell fönsterputsning? Fyll i formuläret här nedan så svarar vi i vändande mail med prisuppgift på fönsterputs.
Namn Adress
Privat / Företag
Privatkund
Företagskund
Boendeform Antal fönster Antal sidor att putsa Spröjs E-post Meddelande Skicka in