Om oss

Fönsterputs i Västerås, Enköping, Strängnäs, Köping & Arboga 

Specialister på fönsterputs - vara Mälardalens mest rekommenderade fönsterputsföretag 

Med över 10 års erfarenhet av professionell fönsterputsning inom företaget kan vi titulera oss som specialister på fönsterputs. Vår ambition sträcker sig inte mot att bli störst, men snarare att vara Mälardalens mest rekommenderade fönsterputsföretag, med fokus på att skapa de allra mest nöjda kunderna. 

Vart kan du anlita oss för fönsterputsning?

Mälardalens Fönsterputs putsar fönster i VästeråsEskilstunaSträngnäsEnköpingKöping och Arboga. Med tydliga och fasta priser erbjuder Mälardalens Fönsterputs en sömlös upplevelse för våra kunder. Du vet i förväg vad din fönsterputsning kommer kosta. För att underlätta processen för dig som kund har vi ett smidigt formulär där du kan skicka din förfrågan, och vi svarar snabbt via e-post.

Välkomna med er förfrågan!


Mälardalens Fönsterputs, (ESG Sverige AB Orgnr: 559189-7516.) Innehar F-skatt.


Miljöarbete

Vi är övertygade att allas arbete för en bättre framtid ger goda resultat, därför gör vi på Mälardalens Fönsterputs vad vi kan för en bättre miljö.

Svanenmärkt Fönsterputs 

Som ett renodlat fönsterputsföretag använder vi oss inte av många olika kem och rengöringsprodukter. Vi använder ett fönsterputsmedel som är svanenmärkt. Vi är noga med att inte använda onödigt stora mängder kem vid fönsterputsningen. 

Effektivare verksamhet 

Vi optimerar vår verksamhet för att vara så effektiva som möjligt. Genom att minimera onödiga bilresor och effektivisera bokningarna är vi ett fönsterputsföretag som inte bara levererar skinande resultat utan bidrar även till en miljövänligare framtid.

Bilden visar en professionell fönsterputsare i arbete i Västerås och dess omgivningar. Med 10 års erfarenhet är han en lokal aktör inom fönsterputsning i staden.