Boka snöskottning i Västerås idag!

Boka snöskottning i Västerås!

Snöröjning Västerås 

Snöröjning i Västerås utförs av oss på Mälardalens Fönsterputs, enkelt, tryggt och ett säkert resultat är att vänta!

Snöskottning Västerås. Vi hjälper till under vinterhalvåret med snöskottning i anslutning till privatkunders boende och garageuppfart. Företag och Brf:er är välkomna att kontakta oss då vi även utför snöskottning åt dem, vi kan ta på oss mindre uppdrag och sköta underhåll av mindre gator och trappor där större maskiner inte har möjlighet att ta sig fram. Du hittar vår snöröjnings verksamhet via hemsidan mälardalens snöröjning. Ni är välkomna att boka er snöröjning från denna sidan eller via länken ovan. 

Rutavdrag vid snöskottning i anslutning till hemmet

 Eftersom snöskottning i nära anslutning till bostaden räknas som rutarbete, blir det mycket förmånligt för dig som privatkund att boka snöskottning i Västerås. Vår prissättning för snöröjning är enkel och fördelaktig. Vi timdebiterar endast 395 kr per timme efter rutavdrag inklusive moms. 


Privatkund Västerås

Snöröjningstjänst

Snöröjning

Om du bor i Västerås och behöver snöröjning vid din bostad, garageuppfart eller liknande områden, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi påbörjar uppdraget så snabbt som möjligt efter din beställning, och normalt sett är arbetet slutfört inom 24 timmar. Eftersom snöskottning i nära anslutning till bostaden räknas som rutarbete, blir det mycket förmånligt för dig som privatkund.
Vår prissättning för snöröjning är enkel och fördelaktig. Vi timdebiterar endast 395 kr per timme efter rutavdrag inklusive moms. Vi är här för att säkerställa att du har ett tryggt och snöfritt område utanför ditt hem. Kontakta oss för professionell och pålitlig snöröjningstjänst.

Kategori

Företagskund / Brf:er Västerås

Företag i Västerås kan boka hjälp med snöskottning av mindre ytor vid behov. Kontakta oss så vi kan föra en dialog om era behov.

Boka snöskottning i västerås

Boka snöskottning via formuläret här nedan 

Fyll i formuläret här nedan för att boka snöskottning utanför din bostad eller önskat område. Vi utför snöröjning åt privatpersoner, företag och Brf:er. Privatpersoner debiteras 395kr/timme inkl moms och efter rutavdrag.
Namn E-post Privat / Företag / Offentlig miljö Meddelande Adress Skicka in