Letar du fönsterputsare? Välj din närmaste stad


Fönsterputs & snöröjningstjänster

Specialister på fönsterputsning

Mälardalens Fönsterputs är specialister på fönsterputsning. Vi är verksamma i hela Mälardalen. Under vinterhalvåret hjälper vi även våra kunder i Västerås med snöröjning och sandning. 

Fönsterputstjänster

Fönsterputs 

Vi utför fönsterputsning i Västerås och övriga Mälardalen. Vi hjälper dig som privatkund och företagskund. Vi putsar mindre lägenheter till större kontorskomplex. Inget jobb är för litet och heller inte för stort. Med över 10 års erfarenhet i branschen har vi ett fint kontaktnät av samarbetspartners. Vi lämnar alltid fast pris på uppdraget innan det påbörjas, så du kan tryggt njuta av resultatet utan överraskningar.

Snöröjningstjänst

Snöröjning

Om du bor i Västerås och behöver snöröjning vid din bostad, garageuppfart eller liknande områden, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi påbörjar uppdraget så snabbt som möjligt efter din beställning, och normalt sett är arbetet slutfört inom 24 timmar. Eftersom snöskottning i nära anslutning till bostaden räknas som rutarbete, blir det mycket förmånligt för dig som privatkund.
Vår prissättning för snöröjning är enkel och fördelaktig. Vi timdebiterar endast 395 kr per timme efter rutavdrag inklusive moms. Vi är här för att säkerställa att du har ett tryggt och snöfritt område utanför ditt hem. Kontakta oss för professionell och pålitlig snöröjningstjänst.